مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 1 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی  

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/09/13 - 16:16
  • تعداد بازدید: 325
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

روز جهانی معلولان در کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

مراسم گرامیداشت روز جهانی و هفته ملی معلولان با حضور جمعی از مسئولان استانی، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این مراسم که پیش از ظهر روز دوشنبه 13 آذرماه 1402 به همت اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش‌وپرورش استثنایی استان اردبیل برگزار شد، داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان گفت: کودکان و نوجوانان دارای نیازهای ویژه نیز در کنار دیگر افراد جامعه امکان شکوفایی استعدادهایشان رادارند و معلمان و زحمت‌کشانی که این عزیزان را در شناخت توانایی‌هایشان یاری می‌رساندند، قابل‌تقدیر هستند.

وی بابیان اینکه کانون پرورش فکری، افراد دارای نیازهای ویژه را جدا از سایرین نمی‌داند، اظهار داشت: تمامی مراکز کانون در استان در صورت مراجعه این عزیزان از آمادگی ارائه خدمات فرهنگی و هنری برخوردارند.

معاون فرهنگی کانون با اشاره به اینکه مرکز شماره 3 کانون در اردبیل به‌عنوان مرکز تخصصی پذیرای افراد دارای نیازهای ویژه است، افزود: با فراهم آوردن استانداردهای فیزیکی ساختمان در این مرکز و در اختیار قرار دادن وسیله ایاب‌وذهاب، خدمت‌رسانی فرهنگی به دانش آموزان مدارس استثنایی به‌صورت هفتگی در حال انجام است.

محمد شفائی رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان نیز هدف از نام‌گذاری مناسبت روز جهانی معلولان را یادآوری و آگاهی بخشی از وضعیت افراد با نیازهای ویژه دانست و گفت: معلولان بزرگ‌ترین اقلیت جامعه هستند و نیاز است مسئولان تصمیم‌ساز، زمینه حضور و مشارکت بیشتر این افراد را در عرصه‌های مختلف فراهم آورند

شفائی بابیان اینکه نگرش جامعه به افراد دارای معلولیت باید تغییر کند، گفت: افراد معلول دارای تفاوت‌های ظاهری هستند که در صورت توجه به استعدادها و دیگر توانمندی‌های آن‌ها، شخصی مستقل و توانمند خواهند بود.

در این مراسم جواد قرآن نویس رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل نیز از آمادگی مجمع برای فراهم آوردن امکانات موردنیاز آموزش‌وپرورش استثنایی استان در ارائه خدمات آموزشی به افراد دارای معلولیت خبر داده و گفت: با حمایت خیرین، مدرسه‌ای با مساحت 400 مترمربع و در ده اتاق تحویل این عزیزان شده است و برای تأمین دیگر هزینه‌های موردنیاز منابع لازم را فراهم خواهیم ساخت.

اجرای سرود، شعرخوانی و پخش کلیپ از برنامه‌های اجراشده در این مراسم بود.

گفتنی است در پایان این برنامه از معلمان بازنشسته آموزش‌وپرورش استثنایی مورد تجلیل قرارگرفته و از دانش آموزان و فرهنگیان مقام آور مسابقات استانی و کشوری در رشته‌های قرآن و عترت، هنری، فرهنگی و ورزشی با اهدای هدایایی تقدیر شد.

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت